Algemeen

Pronkert is opgericht door Tommy Pronk. Tommy werkte zelf ooit als bijbaan bij een callcenter. Daar merkte hij dat uitzendbureaus bij werving en selectie meer deden aan kwantiteit dan aan kwaliteit. Hij zag dat uitzendbureau’s geregeld sollicitanten op gesprek stuurden die niet gekwalificeerd waren voor de functie om zo meer omzet voor zichzelf te creëren.

Dat moet anders dacht de zoon uit een ondernemersfamilie en ook vanuit zijn studie Small Business en Retail Management begon hij andere ondernemers te helpen bij hun ondernemerschap. Hij wilde zelf meelopen met bedrijven om te kijken hoe ze werkten, dacht mee hoe ze hun personeel het beste konden onderbrengen en hoe ze een ideale match konden creëren.
In 2015 groeide Tommy’s verfrissende ideeën uit tot eigen uitzendbureau Pronkert en in 2017 kwam hier payrolling bij.

Bij Pronkert begrijpen we wat er komt kijken bij werkgeverschap en dragen wij graag bij aan het succes van jouw onderneming. Als betrouwbare partner nemen we jou de zorg voor personeel- en loonadministratie uit handen, zodat jij je kunt concentreren op de kern van je werk.
Onze specialisten zijn ervoor om het jou gemakkelijk te maken en bij vragen kun je een snel en deskundig antwoord verwachten. Aandacht, kwaliteit en een uitstekende service vinden we erg belangrijk. En dat alles voor minder dan je denkt.

Tevreden klanten zijn onze beste reclame. Die maken het mogelijk dat Pronkert groeiende is en wil blijven groeien. Maar met hetzelfde enthousiasme en dezelfde persoonlijke aandacht als toen we begonnen.

“Kwaliteit & Service, daar moet je ‘t van hebben!”

Pronkert bewijst dat haar payrolldienstverlening het ondernemerschap eenvoudiger maakt. Gemak dient de mens en in dit geval de ondernemer.

Wij garanderen betrouwbaarheid!

  • Lidmaatschap NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen)
  • NEN-4400-1 certificering
  • Jaarlijkse screening door onafhankelijk screeningsinstituut
  • G-rekening; een geblokkeerde rekening, waarvan uitsluitend betalingen aan de fiscus kunnen worden voldaan
  • SNA NEN 4400 (Stichting Normering Arbeid)

Missie & Visie

Missie

Voor jou als werkgever is Pronkert de servicegerichte partner als het gaat om payrolling. Wij dragen graag bij aan het succes en de groei van jouw onderneming.

Visie

Als betrouwbare en deskundige partner zorgt Pronkert voor continuïteit. Waarom klanten voor ons kiezen? Omdat onze dienstverlening gericht is op kwaliteit en service. Pronkert denkt en loopt met je mee om de kwaliteit die jij voor ogen hebt te realiseren.